Termeni si conditii afiliere

Scoala FeederX Program De Afiliere / Termeni Si Conditii

Acord

Înscriindu-vă pentru a fi afiliat în Programul de afiliere Scoala FeederX („Program”), sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții („Termeni de serviciu”).

Scoala FeederX își rezervă dreptul de a actualiza și modifica Termenii și condițiile din când în când fără notificare prealabilă. Orice caracteristici noi care îmbunătățesc programul curent, inclusiv lansarea de noi instrumente și resurse, vor fi supuse Termenilor și condițiilor. Utilizarea continuă a Programului după orice astfel de modificări va constitui consimțământul dvs. pentru aceste modificări.

Încălcarea oricăruia dintre termenii de mai jos va duce la rezilierea Contului dvs. și la pierderea oricăror plăți restante de comisionele de afiliere obținute în timpul încălcării. Sunteți de acord să utilizați Programul de afiliere pe propriul dvs. risc.

Termeni si conditii

  • Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a face parte din acest program
  • Trebuie să fii om. Nu sunt permise conturile înregistrate prin „roboți” sau prin alte metode automatizate.
  • Trebuie să furnizați numele complet legal, o adresă de e-mail validă și orice alte informații solicitate pentru a finaliza procesul de înscriere
  • Autentificarea dvs. poate fi utilizată doar de o singură persoană – nu este permisă o autentificare partajată de mai multe persoane
  • Sunteți responsabil pentru menținerea securității contului și a parolei. Scoala FeederX nu poate și nu va fi responsabila pentru nicio pierdere sau deteriorare din nerespectarea acestei obligații de securitate.
  • Sunteți responsabil pentru tot conținutul postat și pentru activitatea care are loc sub contul dvs.
  • O persoană fizică sau o persoană juridică nu poate detine mai mult de un cont.
  • Nu puteți utiliza Programul de afiliere pentru scopuri ilegale.
  • Trebuie sa respectati protectia continutului. Continutul publicat pe Scoala FeederX este protejat prin Legea Drepurilor De Autor

Link-uri / grafică pe site-ul dvs., în e-mailurile dvs. sau în alte comunicări

După ce v-ați înscris în programul de afiliere, vi se va atribui un cod unic de afiliere. Aveți voie să plasați linkuri, bannere sau alte elemente grafice pe care le furnizăm, link-ul dvs de afiliere pe site-ul dvs., în e-mailurile dvs. sau în alte comunicări. Vă vom oferi linii directoare, stiluri de legătură și ilustrații grafice pe care să le utilizați în legătură cu Scoala FeederX .

Pentru a permite urmărirea exactă, raportarea și acumularea taxelor de trimitere, vă vom oferi formate speciale de legături pentru a fi utilizate în toate linkurile dintre site-ul dvs. și Scoala FeederX . Trebuie să vă asigurați că fiecare dintre legăturile dintre site-ul dvs. și Scoala FeederX utilizează în mod corespunzător astfel de formate speciale de legături. Linkurile către Scoala FeederX plasate pe site-ul dvs. în conformitate cu prezentul acord și care utilizează în mod corespunzător astfel de formate speciale de link-uri sunt denumite „Linkuri speciale”. Veți câștiga comisioane de trimitere doar în ceea ce privește vânzările pe un produs Scoala FeederX care se realizează direct prin Linkuri speciale; nu vom fi răspunzători pentru dvs. cu privire la orice eșec din partea dvs. sau a unei persoane la care faceți referire să utilizați Linkuri speciale sau să introduceți în mod incorect Codul dvs. de afiliere, inclusiv în măsura în care un astfel de eșec poate duce la reducerea sumelor care altfel v-ar fi plătite. în conformitate cu prezentul acord.

Linkurile de afiliere ar trebui să indice pagina de promovare a produsului.

Taxe / comisioane de trimitere și plată

Pentru ca o vânzare de produse să poată beneficia de o taxă de trimitere, clientul trebuie să facă clic printr-un link special de pe site-ul dvs., e-mail sau alte comunicări către https://scoalafeederx.ro și să finalizeze o comandă pentru un produs din acea sesiune.

Vom plăti comisioane doar pe link-urile care sunt automat urmărite și raportate de sistemele noastre. Nu vom plăti comisioane dacă cineva spune că a cumpărat sau cineva spune că a introdus un cod de trimitere dacă nu a fost urmărit de sistemul nostru. Putem plăti comisioane doar pentru comenzi generate prin linkuri speciale formatate corect, care au fost urmărite automat de sistemele noastre.

Ne rezervăm dreptul de a descalifica comisioanele obținute prin vânzări sau metode de comercializare frauduloase, ilegale sau excesiv de agresive, discutabile.

Plățile încep doar după ce ați câștigat mai mult de 300 RON din venituri afiliate.

Identificarea ca afiliat Scoala FeederX

Nu puteți emite niciun comunicat de presă cu privire la prezentul acord sau la participarea dvs. la program; o astfel de acțiune poate duce la eliminarea dvs. din Program. În plus, nu puteți în niciun fel să reprezentați sau să înfrumusețați relația dintre noi și dvs., spuneți că dezvoltați produsele noastre, spuneți că faceți parte din Scoala FeederX sau nu exprimați sau implicați vreo relație sau afiliere între noi și dvs. sau orice altă persoană sau entitate, cu excepția cazurilor în care acest acord este permis în mod expres (inclusiv prin exprimarea sau implicarea faptului că sprijinim, sponsorizăm, susținem sau contribuim cu bani la orice caritate sau altă cauză).

Program de plată

Atât timp cât câștigul actual afiliat depășește 300 RON , veți putea face solicitarea de plata la adresa contact@scoalafeederx.ro specificand contul bancar unde sa fie virati banii.

Definirea clientului

Clienții care cumpără produse prin acest program vor fi considerați clienții noștri. În consecință, toate regulile, politicile și procedurile noastre de operare privind comenzile clienților, serviciul pentru clienți și vânzările de produse se vor aplica pentru acești clienți.

Responsabilitățile tale

You will be solely responsible for the development, operation, and maintenance of your site and for all materials that appear on your site. For example, you will be solely responsible for:

– The technical operation of your site and all related equipment
– Ensuring the display of Special Links on your site does not violate any agreement between you and any third party (including without limitation any restrictions or requirements placed on you by a third party that hosts your site)
– The accuracy, truth, and appropriateness of materials posted on your site (including, among other things, all Product-related materials and any information you include within or associate with Special Links)
– Ensuring that materials posted on your site do not violate or infringe upon the rights of any third party (including, for example, copyrights, trademarks, privacy, or other personal or proprietary rights)
– Ensuring that materials posted on your site are not libelous or otherwise illegal
– Ensuring that your site accurately and adequately discloses, either through a privacy policy or otherwise, how you collect, use, store, and disclose data collected from visitors, including, where applicable, that third parties (including advertisers) may serve content and/or advertisements and collect information directly from visitors and may place or recognize cookies on visitors’ browsers.

Respectarea legilor

Ca o condiție pentru participarea dvs. la program, sunteți de acord că, în timp ce sunteți participant la program, veți respecta toate legile, ordonanțele, regulile, regulamentele, ordinele, licențele, permisele, hotărârile, deciziile sau alte cerințe ale oricărei autorități guvernamentale care are jurisdicția asupra dvs., indiferent dacă aceste legi etc. sunt acum în vigoare sau ulterior vor intra în vigoare în perioada în care sunteți participant la program.

Termenul acordului și programului

Termenul prezentului acord va începe după acceptarea aplicației dvs. de program și se va încheia atunci când va fi încheiat de către oricare dintre părți. Fie dumneavoastră, fie noi putem rezilia prezentul Acord în orice moment, cu sau fără cauză, dându-le celeilalte părți o notificare scrisă de reziliere. După încetarea prezentului acord, din orice motiv, veți înceta imediat utilizarea și eliminați de pe site-ul dvs. toate link-urile către https://scoalafeederx.ro și toate mărcile noastre comerciale, rochia comercială, și logo-urile și toate celelalte materiale furnizate de către dumneavoastră sau în numele nostru în conformitate cu acesta sau în legătură cu Programul. Scoala FeederX își rezervă dreptul de a încheia Programul în orice moment. La încheierea programului, Scoala FeederX va plăti toate veniturile restante acumulate peste 300 RON .

Relația părților

Dvs. și noi suntem contractori independenți și nimic din prezentul acord nu va crea niciun parteneriat, asociere, agenție, franciză, reprezentant de vânzări sau relații de angajare între părți. Nu veți avea autoritatea de a face sau de a accepta oferte sau reprezentări în numele nostru. Nu veți face nicio declarație, fie pe site-ul dvs., fie în alt mod, care ar contrazice în mod rezonabil orice lucru din această secțiune.